Prisvärd massagedyna

En prissvärd massagedyna

masagedyna

Mycket prisvärd massagedyna OBH Nordica Shiatsu Back & Shoulder som masserar både rygg och ömma axlar.

Den har sex programval. Det  finns cirkulerande shiatsu-massage för hela ryggen, punktmassage för ett valt  område och rullande skön  massage för hela  ryggraden. Det finns även ett programläge  där du kan kombinera cirkulerande shiatsu-massage och mjuk rullande massage.
Denna  massagedynan har även en  värmefunktion samt ett  vibrationsläge för att hjälpa din blodcirkulation. Med hjälp av praktiska spännremmar kan du enkelt spänna fast massagedynan på din kontorsstol och njuta av massage även under  en lång arbetsdag.
Denna massagestol kan vi varmt rekommendera . Massagedynan är inte en av dom billigaste på marknaden mend helt klart ett bra val när du vill ha en bra allsidig massagedyna som passar dom flesta behov och önskemål.
Dena massagedyna  har 3D funktion – vibration tillsammans med massage och värme ger en extra djupgående massageupplevelse för rygg och skuldror.
Skuldermassage – justerbara massagehuvuden för att passa din längd. Med eller utan värme och/eller vibration.
Den har två olika massagetyper – cirkulerande Shiatsu eller rullande massage rör sig upp och ned längs ryggraden.
6 olika program – av de 2 massagetyperna för hel, övre och nedre rygg.
Punktmassage –  Du kan själv välja med eller utan värme och/även  vibration
Dynan har som  sex massageprogram att tillgå för hela eller delar av ryggen. Du kan även välja massage baserad på egna önskemål såsom punktmassage, ryggmassage eller nack massage. Detta i kombination med värme, vibration och rullande eller cirkulerande längsgående massage. Den har  knappar för personanpassade inställningar både  vad gäller  bredd och längd. Fjärrkontrollen är lätt att använda. Varje förinstallerat massage program avslutas automatiskt efter femton minuter.
Massagedynan kan  användas på vanlig stol, kontorsstol, i soffan eller i liggläge. Då dynan är portabel flyttar man den enkelt.. Denna stol finns att köpa hos netonnet.se.

Glöm inte bort att du har 14 dagars ångerrätt när du handlar en vara på internet.

Vad det gäller garantier kan det vara bra att kolla upp detta innan köp, så att du vet vad som gäller för just den massagedyna du har tänkt köpa. Många har 1års garanti eller längre .

Ett bra tips är att kika på  pricerunner. Hos pricerunner  kan du lätt söka efter priser och nätbutiker som säljer massagedynor.

En massagedyna är en bra investering  när du vill ha avkopplande massage när det passar dig.

Glöm inte bort att läsa igenom bruksanvisningen innan du börjar nyttja din massagedyna. Normala tiden för ett massageprogram brukar vara en kvart. Så du kan enkelt hinna med en avkopplande massage varje dag om du så önskar. Prsvärda massagedynor finner du hos netonnet.se.

Vill du läsa om  hyra massagefåtöljer